2002 Mercury Cougar Feilsøking

2002 Mercury Cougar er en sporty coupé som har en firesylindret motor, ekstern nøkkelfrie opplyst oppføring og cruise control. Som en Cougar eier, kan du oppleve sporadiske problemer med bilen. Selv om du kanskje ikke være en mekaniker, kan du feilsøke noen vanlige problemer som oppstår med bil. Feilsøking bilen kan spare deg bekostning av å betale en mekaniker til å sjekke ut din Cougar.

Bruksanvisning

1 Bruk en ekstra nøkkel hvis 2002 Mercury Cougar sikkerhet lampe blinker på dashbordet når du prøver å skru bil. Bilens alarmsystem har en innebygd startsperre som vil hindre at den starter hvis den ikke gjenkjenner nøkkelen.

2 Sjekk batteriet og kablene hvis bilen din gjør en klikkelyd, men vil ikke starte. Løft panseret på Cougar og sjekke batterikablene å sikre at de ikke er slitte. Kontroller at kablene er riktig koblet til batteriet. Hvis ikke, kan du bruke en pipenøkkel til å stramme kablene. Forsøk å starte bilen igjen. Hvis klikkelyd fortsetter, men bilen ikke starter, kan batteriet må lades ved hjelp av startkabler.

3 Sjekk dekkene for slitasje hvis Cougar trekker til siden mens du kjører. Ujevn dekkslitasje på forhjulene kan føre til bilen for å dra til den ene siden. Hvis trådene er slitt, bytt begge forhjulene. Du kan også ha en front-end justering.

4 Sjekk servostyring væske nivåer hvis du synes det er vanskelig å slå rattet eller hjulet føles som om det er slipping mens i vendeposisjon. Hell servostyring væske inn i det reservoar som ligger nær den venstre siden av bilen. Fyll tanken til du kommer til linjen som angir anbefalte nivået.

5 Sjekk hvor mye frostvæske i bilens reservoaret hvis du oppdager hvit røyk når bilen er i gang. Den hvite røyken kan være et resultat av for mye frostvæske være i radiatoren og overløp flaske.

Hint

  • Ta kontakt med din mekaniker hvis du fortsetter å oppleve problemer med 2002 Mercury Cougar.