2002 Hyundai Sonata Informasjon

Debuterte i 1985, er Hyundai Sonata en mellomstor bil produsert og solgt av Hyundai Motor Company. 2002 modell år spesielt - som representerer debut oppføring av fjerde generasjon av produksjon - markerte et vendepunkt for tidligere undistinguished bilen, som automotive informasjon nettsteder som Edmunds.com begynte å prise Sonata for bedre styling, innvendig plass og ytelse enn tidligere oppføringer. Den 2002 Sonata har tre trims: base modell, middels GLS, og top-of-the-line LX.

Motor, girkasse og drivstofføkonomi

Mens grunnmodellen av 2002 Hyundai Sonata har en 2,4-liter, 138 hestekrefter 4-sylindret motor med 147 ft. Lbs. dreiemoment, GLS og LX trims har 2,7-liter, 170 hestekrefter V-6 motorer - introdusert som modell år -. med 181 ft lbs. dreiemoment. En 5-trinns manuell girkasse med overdrive er standard girkasse, selv om 4-trinns automatisk overdrive ikke er bare gjort valgfritt, men er muligens den mest populære av de to sendinger. Grunnmodellen har den beste drivstofføkonomi av de tre trims; det blir 22 mpg med bykjøring og 30 mpg på motorveien, sammenlignet med 20 i byen og 27 highway mpg av GLS og LX.

Sikkerhets egenskaper

Barnesikring og dørlåser; kjøretøy anti-tyveri system; trunk anti-felle enhet; keyless oppføring; og driver, front side og passasjer kollisjonsputer er standard på 2002 Hyundai Sonata. Andre sikkerhetsfunksjoner, for eksempel ABS-bremser og antispinn, ikke blir gjort tilgjengelig i denne modellen år oppføring.

interiør funksjoner

I tillegg til sikkerhetsfunksjonene, det indre av 2002 Hyundai Sonata har klimaanlegg, cruise control, tilt styring med rattmonterte kontroller, elektriske vinduer, AM / FM / CD stereoanlegg og andre rad klappsete. GLS og LX trimmer har skinn ratt og flere kassettspillere med sine stereoanlegg. LX legger komplett skinninteriør med en driver multi-justerbar makt sete; basen og GLS trimmer har et valg mellom beige og sort stoff interiør. 2002 Hyundai Sonata er designet for å være stor nok til å romme opp til fem passasjerer.

eksteriør

Mens base trimmer i 2002 Hyundai Sonata har 15-tommers stålfelger, de GLS og LX trimmer har 16-tommers legeringer. Tåkelys, el-justerbare sidespeil, intervall vindusviskere og bakrute defogger er standard på bilen. Sidespeilene på GLS og LX, skjønt, er oppvarmet. Den 2002 Sonata kommer i ett av følgende åtte farger: Ardor Blå Metallic, Brilliant Silver Metallic, Desert Sand Metallic, Ebony Svart, Noble White, Ruby Red, Slate Gray Metallic and White Pearl.

Koste

Når 2002 Hyundai Sonata ble lansert, grunnmodellen er produsentens veiledende pris var rundt $ 15 499, GLS var rundt $ 16 999, og LX var rundt $ 18,324.