2002 Dodge Dakota R / T Specs

Dakota er en middels stor pickup lastebil produsert av Dodge. The Road og Track (R / T) modellen er en begrenset utgave av Dakota, og har forbedret ytelsesspesifikasjoner. 2002-modellen har flere fasiliteter og funksjoner som øker lastebilens ytelse. Mens spør om kjøp av Dakota R / T, bør du gå gjennom sine motorspesifikasjoner, samt interne og eksterne funksjoner.

Motor

2002 Dodge Dakota R / T er utstyrt med en 5,9-liters V-8 Magnum motor med elektronisk bensininnsprøytning, og 250 hestekrefter. Lastebilen akselererer 0-60 mph på 7,6 sekunder. Den 22-gallon drivstoff tank bruker vanlig blyfri gass, og har en anslått drivstofføkonomi av 16 miles per gallon (mpg) i byen, og 22 mpg på motorveien. The Dakota R / T har også en fire-trinns automatisk girkasse og 16 ventiler - med to plassert innenfor hver av de åtte sylindrene.

håndtering

2002-modellen er utstyrt med en 3,21-til-en akselavstand. The Dakota har også en wishbone suspensjon i front med en stabilisator bar selvstendig med spiralfjærer. Baksiden av bilen utnytter en bjelke suspensjon som er stive med bladfjærer. The Dakota R / T er beskyttet med ekte hjul anti-bremsesystem. Sjåføren og passasjeren er også sikker med frontkollisjonsputer, sidekollisjoner barer og setebeltestrammere.

Interne og eksterne Spesifikasjoner

The Dakota R / T har en total rating på 5400 lbs. Den maksimale lastevolum av lastebilen er 26 kubikkfot, og en utvendig last lengde på 77,4 inches. Eksteriøret inneholder foran og bak krom støtfangere, samt justerbare sorte sidespeil. The Dakota lyser oppkjørselen om natten med halogen pære frontlykter dekket med tradisjonelle objektiver. En bakre plattformen trinnet kan sjåførene å nå panseret eller bagasjerommet. Farget glass er utstyrt langs hytta og bak på lastebilen. Interiøret har et lydsystem med AM / FM radio, klimaanlegg, midtarmlene, hanskerommet, og hodestøttene på fører- og passasjersetene.