2001 Chevrolet Corvette alternativer

De første 300 Chevrolet Corvette ble bygget for hånd og introdusert til den amerikanske offentligheten i 1953. Den opprinnelige 253-kubikk-tommers motor bidratt til å gjøre denne bilen til en umiddelbar klassiker. 2001 Corvette fikk en makt oppgradering, med fem ekstra hestekrefter legges til grunnmodellen motor. Chevrolet introduserte også Z01 høy ytelse modell, med en modifisert LS6 V-8 motor som produserte 385 hestekrefter. 2001 Chevrolet Corvette hadde mange standard funksjoner, men en del av sin brede appell var den omfattende menyen med alternativer kjøpere kan velge mellom.

pakker

Coupe og cabriolet eierne hadde muligheten til å kjøpe en av to "Preferred Equipment" pakker. Den første pakken inkludert sport bøtteseter; en seks-veis elektrisk passasjersetet; datamaskin-styrt minne system for førersetet, speil, klimaanlegg og radio; en last cover og nett for kupé; automatiske frontlys for det konvertible; automatiske dag eller natt bak-view og førersidespeilene på konvertible; tåkelys; og en dual-sone, automatisk klimaanlegg. Den andre pakken inkluderte alt fra den første, pluss en makt-tilt og teleskopratt med minne, en "head-up" instrument display, og automatisk dag og natt bak-view og driver-side speil, sammen med automatisk frontlykter for coupe. Begge grunnmodeller hadde også valg selektiv sanntid dempende fjæring og stivere fjærer og stabilisatorstag. Z06 eierne bare hadde mulighet til å kjøpe minnesystemet fra den første pakken.

Powertrain

2001 Corvette grunnmodeller kom standard med en fire-trinns automatisk girkasse, men eierne hadde muligheten til å kjøpe en seks-trinns manuell girkasse som inkluderte ytelsen akselavstand.

Underholdning og komfort

Corvette eiere hadde muligheten til å kjøpe en in-dash CD-spiller eller en 12-disc CD-veksler. Gulvmatter var også tilgjengelig for både grunnmodeller og Z06.

Utseende

Coupes hadde muligheten til å legge et gjennomsiktig tak panel eller to takplater. Både coupe og cabriolet var tilgjengelig med kroppen sidelister. Spesielle foran lisens plate rammer ble tilbudt til eiere av alle tre 2001 Corvette, samt spesielle maling alternativer. Coupe og cabriolet eiere kan også velge mellom polert alu eller magnesium hjul.