1999 Isuzu Rodeo Rotor Removal

1999 Isuzu Rodeo Rotor Removal


Brake rotors på 1999 Isuzu Rodeo sitte på hjul studs på hjulnavet. Fjerne bremse rotoren vil kreve fjerning bremsekalippernes og caliper braketten. Dersom skiven blir byttet ut, vil det være nødvendig å komprimere bøylen stempelet i bøylen boringen for å gjøre plass til den tykkere rotoren.

Bruksanvisning

fjerning

1 Løsne lug nuts med lug skiftenøkkel; ikke fjerne dem på dette tidspunktet. Løft fronten av bilen med gulvet jack, og plassere bukker under fremre rammen skinner over kjøretøyet. Senk bilen til den står sikkert på bukker. Fjern lug nuts med lug skiftenøkkel og dra hjulet vekk fra bilen.

2 Fjern de to caliper bolter med 13 mm socket og skralle. Lirk caliper unna caliper brakett og rotor forsiktig med den lille brekkjern, støtter den med én hånd slik at den ikke faller.

3 Heng caliper fra øvre kontroll arm med mekanikere ledningen slik at den henger fritt uten press på gummi brems linje.

4 Fjern de to Bremsecalipperholder bolter med kontakten 15 mm og skralle og fjern caliper braketten.

5 Skyv rotoren over wheel studs, pass på å ikke dra den over wheel studs. Hvis rotoren ikke glir fritt eller ser ut til å bli sittende fast i hjulnavet, trykker du på baksiden av det med en gummihammer for å frigjøre den fra korrosjon.

Installasjon

6 Skyv rotoren over wheel studs; være forsiktig med å dra den over wheel studs.

7 Hold caliper braketten på plass og hånd-trekk til Bremsecalipperholder bolter. Stram begge caliper monteringsbrakett bolter til 126 fot-pounds med momentnøkkel.

8 Støtt caliper for hånd og fjerne mekanikk wire. Skyv bøylen i bøylen festebraketten og over rotoren. Line opp bøylen monteringshullene med monteringshullene på caliper braketten og hånd-trekk til caliper bolter. Trekk til caliper boltene til 54 fot-pounds med momentnøkkel.

9 Sett hjul og dekk på bilen og hånd trekke til mutrene. Hev bilen av bukker med gulvet jack og fjerne jack stands. Senk bilen til bakken.

10 Trekk til hjulmutrene til 70 fot-pounds av dreiemoment. Start bilen og pumpe bremsene flere ganger for å justere bremsene før du kjører.

Hint

  • Hvis du skal skifte en bremse rotoren er det viktig å erstatte det motsatte rotor så godt slik at bremsesystemet vil opprettholde balansen.
  • Bruk penetrerende olje for å hjelpe fri noen korroderte eller over-strammet bolter.
  • Kjør aldri et kjøretøy uten en skikkelig vedlikeholdt og installert bremsesystemet.
  • Ikke la caliper å slippe eller sette noen form for press på gummi bremseslangen da det vil forårsake indre skader på bremseslangen.