1999 Ford F-350 Features

1999 Ford F-350 Features


Ford produserer et bredt utvalg av biler, sport nyttekjøretøyer (SUV), crossovers og lastebiler. F-350 lastebil-modellen er en del av Fords linje av super plikt pickups, produksjon av som begynte i 1999. Denne modellen er i dag priset til mellom $ 5225 og $ 7875 i henhold til Kelley Blue Book, sammenlignet med den opprinnelige detaljhandel prising av $ 19,895 til $ 31,105 avhengig av trim valg.

Klipper, Motor og Seating

1999 Ford F-350 har et bredt utvalg av trim for denne pickup lastebil modell. De viktigste trims tilgjengelig, er XL, XLT og Lariat, og disse kommer i både fire hjul og bakhjulstrekk. I tillegg tilbys er valget av en vanlig drosje, mannskap drosje eller super cab for hver av disse trimme. Den 5,4-liters V-8 motor er vanlig på tvers av de fire hjul og bakhjulstrekk trimmer og drosjen størrelser, og den har en hestekrefter av 235 ved 4250 rpm og 335 fot-pounds av dreiemoment ved 3000 rpm. Vanlig størrelse cab har to dører og seter tre, mens mannskapet og super cab størrelser har fire dører og plass til seks.

XL, XLT og Lariat Standardfunksjoner

Standard funksjoner for 1999 Ford F-350 XL trim inkluderer strøm bremser og styring, en sjåfør foran airbag, 16-tommers hjul, manuell låse huber, en fem-trinns manuell girkasse, turteller og bakhjuls ABS og intermitterende vindusviskere . For interiøret, har denne modellen vinyl sitteplasser, en front delt benk og en AM / FM stereoanlegget. XLT trim omfatter alle de ovennevnte, men interiøret er forskjellig, med klut i motsetning til vinyl sitteplasser og en AM / FM / kassett lydsystem. Den Lariat trim er en høyere-end stil med et større antall standard funksjoner. I tillegg til ovennevnte, det kommer også med klaring lys, en kjørecomputer, dørlåser, takkonsollen, stigtrinn og elektriske vindusheiser og utvendige speil.

XL, XLT og Lariat Valgfrie funksjoner

De valgfrie funksjoner for XL trim av Ford F-350 inkluderer en fire-trinns automatisk girkasse samt to forskjellige motoralternativer, en 6,8-liters V-10 SOHC 20V FI og en 7,3-liters turboladet diesel V-8 OHV 16V FI. Kassetten lydsystem, som er standard for XLT og Lariat, er et alternativ for denne trim. Også tilgjengelig er air condition, fire hjul ABS, lettmetallfelger, automatisk låsing huber, en campingvogn pakke, cruise control, en passasjer foran airbag, doble bakhjul, stigtrinn støtfanger, differensialsperre og en manuell horisontal glidende bakrute, trailer stikk og tilt ratt. Alternativer for XL som er standard for Lariat inkluderer klarerings lys, stigtrinn og klut sitteplasser. De valgfrie funksjoner for XLT trim inkluderer alle de ovennevnte, samt dørlåser, enker og utvendige speil som er standard for Lariat. Også valgfritt for denne trim er en krom skritt støtfanger, privacy glass, to-tone maling, kelyless oppføring system, kaptein stoler og en CD lydsystem. Valgfrie funksjoner for Lariat inkluderer skinnstoler og en skinnratt trim.