1998 Honda CRV Motorspesifikasjoner

1998 Honda CRV Motorspesifikasjoner


Oppfattet som Hondas første in-house kompakt SUV design, forblir CRV et fast innslag i selskapets SUV line-up som i 2010. En 2-liter, inline, fire-sylindrede motoren makter 1998 Honda CRV, som gir anstendig kraft samtidig som den gir god drivstofføkonomi.

Egenskaper

Med bare én motor valg for 1998 CRV, det har en all-legering dual overliggende kamaksler (DOHC) design, men mangler VTEC variabelt ventil tuning system finnes i andre Honda modeller.

Makt

Den CRV motor utvikler 126 hestekrefter og 133 fot-pounds av dreiemoment, takket være den store boringen design. Men føler denne motoren underpowered på grunn av bilens 1455 kg egenvekt.

Drivstofføkonomi

Den CRV motor utmerket til å gi anstendig drivstofføkonomi for en SUV av sin størrelse. Ifølge estimater nylig reviderte US Environmental Protection Agency, skal to-liters motor oppnå 19 mpg under bykjøring og 23 mpg på motorveien. Drivere bør se et gjennomsnitt på 20-21 mpg i de fleste forhold, for en motor som er regelmessig service. Disse tallene gjelder for både to- og firehjulstrekk variasjoner, samt både automatiske og manuelle girkasser.