1996 GMC Sierra 5.0L Specs

I modellåret 1996 GMC Sierra pickup lastebil nytes forbedringer til sin Vortec motor, ifølge Edmunds.com, inkludert mer makt. En enklere clutch design i manuell girkasse modellene gjorde det lettere å kjøre. En av de mindre modellene av 1996 GMC Sierra hadde en 5,0-liters motor med spesifikasjoner for å komplettere sin lavere effekt.

motor~~POS=TRUNC

Ifølge MSN Autos, den 5,0-liters motor var bare tilgjengelig i Club Coupe med en seks-og-en-halv-fots seng. Denne størrelsen av GMC Sierra hadde fire-wheel-drive og bak-wheel-drive modeller begge, men bare de to-wheel-drive modellen hadde 5,0-liters motor, mens de fire-wheel-drive modellen hadde en 5,7-liters motor. Den 5,0-liters V-8 motor leverte 230 hestekrefter ved 4600 rpm og 280 fot-pounds av dreiemoment ved 2800 rpm.

Transmisjon Spesifikasjoner

På den 5,0-liters Club Coupe, fem-trinns manuell girkasse med overdrive var standard, mens de fire-trinns automatisk girkasse med overdrive var valgfritt.

Seating Specs

Denne versjonen av Club Coupe hadde seks seter med setebelter, med en benk med dig setebelter foran og en benk med tre setebelter på baksiden av førerhuset. Men det var bare to dører, så forsetene måtte legges ned for å få tilgang til baksiden.

drivstoff Spesifikasjoner

Den 5,0-liters bak-wheel-drive Club Coupe seks-og-en-halv-fots modellen fikk bedre drivstofføkonomi enn de fire-wheel-drive pickup, oppnår 15 til 16 miles per gallon i byen og 20 miles per gallon på motorveien, ifølge MSN Autos. Det brukes vanlig blyfri bensin.