1996 Dodge Ram Specs

Den ram hode symbol funnet på alle moderne Dodge Ram modellene ble først brukt i 1933 for å betale hyllest til den robuste naturen av selskapets lastebiler. Det var ikke før 1981 at en av Dodge sin lastebil fikk navnet og merket sammen, noe som gir fødsel til Dodge Ram linje. 1996 modellen er en av mange som skal fremstilles år etter år, noe som forbedrer hele tiden.

body Dimensjoner

Dodge Ram linjen produserer store, kraftige biler. Den totale lengden for 1996-modellen var 204,1 inches, 79.4 inches bred og sto ca 71,9 inches høy. Lastebilens bakkeklaring var rundt 7,6 inches. Den veide ca 4009 lbs. og hadde en fortauskant til fortauskant venderadius på 40,6 fot.

innvendige dimensjoner

Standardmodellen lastebil var en to-dørs, tre-seters bil. Leder rom tilgjengelig i drosjen var rundt 40,2 inches, med beinplass av 41 inches, hip rom av 65,6 inches og skuldre av 66 inches.

Motor og drivverk

En 3,9-liters V6-motoren kom som standard med modellen, produsere i regionen på 170 hestekrefter og 230 fot-pounds av dreiemoment. Dette motoreffekt betydde lastebil kan trekke opptil 3200 lbs. eller bære last som veier opp til 2000 lbs. Standardmodellen var en bakhjulsdrift og gjort bruk av en fem-trinns manuell overdrive girkasse. En fire-trinns automatisk var tilgjengelig som et alternativ også.

Drivstoff og økonomi

Lastebilene kjørte på vanlig blyfri bensin og hadde en standard 26-gallon drivstoff tank. En reise på rundt 494 miles var mulig på bare ett fyll opp av gass, gitt optimale kjøreforhold. By kjører drivstofføkonomi toppet ut på rundt 15 mpg og økte til rundt 19 mpg på motorveien.

Sikkerhet

The National Highway Traffic Safety Administration kun utføres frontkollisjon driver sikkerhetstester hvor Ram scoret maksimalt fem stjerner. Bilen hadde noen sikkerhetsfunksjoner, med bare driver kollisjonsputer som standard og også ABS bremser.