1996 Dodge Grand Caravan Air Condi Kondensator Removal

1996 Dodge Grand Caravan Air Condi Kondensator Removal


The Grand Caravan er en minivan produsert av Chrysler, selv om det er solgt under smette unna merkevare. Sammen med sine nære slektninger, Chrysler Voyager og Chrysler Town & Country, Grand Caravan er en av de mest solgte minivans i Amerika. The Grand Caravan er klimaanlegg kondensator er hvor kjølegassen avkjøles og omdannes til væske. Over tid kan kondensatoren på bilen din bli Tett eller oversvømt, noe som vil forhindre at klimaanlegget fungerer som den skal. Fjerning AC kondensatoren er en ganske enkel prosess, selv om du trenger flere verktøy og minst to timer av gangen.

Bruksanvisning

1 Parker Grand Caravan på et trygt sted på jevnt underlag. For ekstra sikkerhet, sett på parkeringsbremsen for å hindre at bilen ruller. Åpne panseret på bilen. Finn air condition tjenesteportene. Den lave side tjeneste porten er plassert på den slange som forbinder kompressoren til akkumulatoren. Den høy-side tjeneste porten er plassert på den slange som forbinder kompressoren til kondensatoren.

2 Inspiser manifold målere for å sikre at alle serviceventilene er stengt. Koble den blå slangen på de mange målere til lav-side serviceporten. Koble den røde slangen på de mange målere til high-side serviceporten. Koble den gule slangen på de mange målere til vakuumpumpen. Åpne serviceventilene på de mange målere og engasjere vakuumpumpen.

3 La vakuumpumpe for å evakuere kjøle fra air condition-systemet. Overvåke trykket på manifold målere. Steng serviceventilene på de mange målere når trykket når null psi. Evakueringen prosessen kan ta opptil 45 minutter; dette er normalt.

4 Koble manifold målere fra tjenesteportene. Spor høy side air condition slangen til kondensatoren. Identifiser kondensator som en flatskjerm-laget opp med å kjøle spoler. Du kan også legge merke til at kondensatoren er delvis dekket av en beskyttelse panel. Fjern denne beskyttelsen panelet ved å skru ut skruene som fester panelet på plass. Sett beskyttelsespanelet til side.

5 Koble fra høytrykkssiden til luftkondisjonering som er festet til toppen av kondensatoren. Kast O-ringene som ligger mellom kondensatoren og klimaanlegg slangen. Koble fra væsken klimaanlegg linje som er festet til bunnen av kondensatoren. Kast O-ringene som ligger mellom kondensatoren og væske klimaanlegg linje.

6 Fjern festeboltene som fester kjøleren på plass ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern kondensatoren fra bilen ved å løfte den oppover fra bilen.

Hint

  • For din egen sikkerhet, bruk hansker og beskyttelsesbriller når du utfører vedlikehold på bilen din.