1996 Dodge Caravan Slår Over men vil ikke starte

1996 Dodge Caravan Slår Over men vil ikke starte


Hvis 1996 Dodge Caravan ikke starter på riktig måte, men er fortsatt snu, så det kan være en rekke problemer. Noen av disse potensielle problemene kan løses midlertidig, slik som en delvis utladet batteri eller en starter som ikke er riktig i inngrep med svinghjulet. Det er nyttig å vite noen av de lyder knyttet til ulike omsetningssvikt, slik at du kan bruke mer av din tid på å løse problemet snarere enn å prøve å gjette hvilken motor komponent er sviktende.

Bruksanvisning

1 Lytt til lyden som motoren din gjør. Hvis du hører metall på metall sliping så din startmotoren ikke er engasjerende med drevtennene på svinghjulet riktig. Vanligvis når starteren ikke virker, kan du høre en virvlende etterfulgt av et klikk, uten å høre lyder noen omsetning i begynnelsen. Men dersom starteren er fremdeles delvis i inngrep med svinghjulet gear, vil lyden ligne to tannhjul roterer raskt, men ikke i fullstendig inngrep, i likhet med sliping tannhjul med en girstang.

2 Trykk på slutten av startmotoren med en hammer for å få det til å re-engasjere med svinghjul utstyr tenner. Hammeren trikset fungerer ikke hver gang, og det er viktig å kjøre bilen hjem til deg eller en mekaniker garasje å ha starteren erstattet. Starteren på 1996 Dodge Caravan er plassert under motoren bak nedre motorfeste og er ved siden av bunnpannen.

3 Bruk et sett med startkabler for å hoppe starte Dodge Caravan hvis det høres ut som den prøver å snu og ikke har nok juice i røren, som ligner på en "chuga, chuga, chuga" lyd. Ikke gjentatte ganger prøver å starte motoren eller trykke ned gasspedalen, da dette vil tømme batteriet videre og oversvømme motoren med gass.

4 Bølge ned en annen bilist eller ringe en venn. Koble den positive jump kabelen til arbeids kjøretøyet, og den andre enden av den positive kabelen til batteriets plusspol. Koble den negative jump kabelen til arbeids kjøretøyet, og den andre enden av den negative kabelen til en umalt sted på bilen ramme. Slå på bilen og la den gå i noen minutter. Kjør Campingvogn til en auto-deler butikken for å teste batteriet, dynamo eller elektriske systemet.

5 Sjekk alle sikringer i under Dodge Caravan hette. Sikringsboksen er plassert ved siden av batteriet. Hvis sikringen terminaler er brutt, må de skiftes ut med en sikring av samme størrelse strømstyrken.

6 Bruk en OBD II scanner for å sjekke elektronisk styrte komponenter for motor, girkasse, ABS (blokkeringsfrie bremser) og kollisjonsputen systemet. OBD II porten for Caravan er plassert nederst til venstre på rattstammen i nærheten av førerdøren. Slå på kjøretøyet til tilbehør posisjon og slå på OBD II scanner for å sjekke for elektriske feil.

7 Bruk en tennplugg avtrekker for å fjerne og erstatte tennplugger. Inspiser visuelt tennpluggene for tegn på korrosjon eller karbon buildup. Hvis du har lagt merke til en økning i misfires eller tilbakeslag for Caravan før no-start, så din tennplugger kan være å klandre. Diagrammer som en finner på GntType kan bidra til å diagnostisere spesifikke problemer og feil knyttet til tennpluggen korrosjon.