1995 Nissan Pathfinder vil ikke skifte

Nissan begynte å bygge den Pathfinder på midten av 1980-tallet. Pathfinder er en full-size sport utility vehicle montert på en lastebil chassis. Noen av Pathfinders bygget 1995-1998 hadde en feil i overføringen som først manifesterte seg som en skiftende problem. Hvis du har skiftende problemer med 1995 Pathfinder, kan dette tyde på en sending problem. Imidlertid kan det være noe mindre og lett fikses.

Bruksanvisning

1 Vri nøkkelen i tenningen til "On" posisjon. Trykk bremsepedalen helt ned. Bremsen må være fullt engasjert for å skifte girkasse. Trykk på velgerknappen for å flytte shifter ut av "Park".

2 Bytt girolje. Du bør bare bruke Nissanmatic "C" girolje i Pathfinder. Hvis du er usikker på hva slags overføring væske er i Pathfinder, drenere gamle væsken og erstatte den med Nissanmatic "C" girolje. Plasser et avløp fat under tappepluggen i bunnen av overføringen. Fjern dreneringspluggen med en skiftenøkkel. La den gamle væsken helt avløp. Bytt ut tappepluggen og legge til den nye væske.

3 Gjør en avtale med en mekaniker til å ha overføring inspisert. Mange klager ble gjort om Pathfinders bygd 1995-1998 som gjaldt overføring og skiftende problemer. Underdimensjonerte kjølerørene inne overføring forårsaket skiftende problemer. Den første symptom på et problem er vansker skiftende i revers, og det til slutt blir vanskelig å skifte til noe utstyr. Nissan løst problemet ved å installere større kjølerør i sendingene fra de tilbakekalte Pathfinders.