1995 Mercedes Benz diagnoseverktøy

1995 Mercedes Benz diagnoseverktøy


Ved hjelp av en diagnostisk verktøy på en 1995 Mercedes-Benz kan du spare tid og penger. Med verktøyet kan du finne ut nøyaktig hva som er galt med bilen. Du kan deretter kjøpe de riktige delene og gjøre reparasjonen hjemme. Alternativt kan du fortelle en uavhengig garasje hva du vil ha gjort. Uten et slikt verktøy, må du gå til en autorisert Mercedes-Benz forhandler fordi uavhengige garasjer sjelden har et bredt spekter av spesialist diagnostisk utstyr. Eventuelle reparasjoner som en forhandler gjør er sannsynlig å være dyrt.

secons

Den secons diagnostiske programvare for en 1995 Mercedes-Benz ligner på verktøy som brukes av autoriserte Mercedes-Benz forhandlere. Programvaren viser kontrollenheten, identifiserer og fullt ut beskriver bilens feilkoder og viser data som kjøletemperatur og batteristrøm. Det kan også hjelpe deg med å tilbakestille alarmer og kollisjonsputer når reparasjonen er fullført.

Autologic

Den Autologic diagnosesystemet omfatter en fremvisningsskjerm. Skjermen har håndtak på hver side for lettere bruk. Programvaren består av en serie med menyer som du styrer ved å berøre skjermen. Blant de fagfunksjoner Autologic tilbud er airbag opplåsing, nøkkel koding og dataene du trenger for å tilpasse nye sprøytebrukere. Det kan også hjelpe deg med å tune din Mercedes-Benz å maksimere ytelsen.

Assenmacher 5704E

Den Assenmacher 5704E diagnostisk verktøy sender live data og har en tilpasning reset funksjon. Verktøyet inneholder også feilkoder for 1995 Mercedes-Benz 129-serien Roadster Soft Top. Eiere av disse kjøretøyene rapporterer vanskeligheter med å få feilkoder fra andre verktøy.

Laptop

Diagnostiske verktøy som secons ikke kommer med en skjerm. I stedet må du ha en bærbar PC. Sjekk programvarens krav. For secons diagnostiske programvare, disse inkluderer Microsoft Windows 98 Service Pack 2, Windows 2000 eller Windows XP-operativsystemer. Du trenger også en USB-port, 50 MB ledig plass på harddisken, 128 MB RAM og en Intel Celeron eller Pentium III 400 MHz prosessor. Sikre den bærbare datamaskinen oppfyller disse kravene.

Kabel

I tillegg til en bærbar PC, må du ha en diagnostisk kabel for å koble datamaskinens USB-port til bilens 16-pin eller 38-pinners kontakt. Noen tidlige 1995 Mercedes-Benz personbiler har en kropp med en 16-pinners kontakt. Senere 1995 modeller har en 38-pinners kontakt. Kontakten er nær rattet eller under panseret. Den har en liten dekselet.

Før du kjøper

Aldri kjøpe noen diagnostisk verktøy for en 1995 Mercedes-Benz uten å bekrefte med leverandøren at det er egnet. Noen Mercedes-Benz diagnostiske verktøy fungerer ikke på en 1995 modell.