1994 Ford Mustang Vin Identifikasjon

I 1994 Ford Mustang var godt kjent av entusiaster som USAs ponni bil, et begrep som ble skapt i 1960 på grunn av Mustang kjører hest emblemer. Mustang ble introdusert i 1964 som en 1965 modell og gikk selv om mange endringer gjennom årene. En helt ny Mustang ble innført i 1994 for å erstatte den Fox-bodied Mustang fra 1979 gjennom 1993. kjøretøy identifikasjonsnummer for 1994 Mustang har 17 tegn og inneholder mye informasjon som kan være relevant for samlere eller entusiaster.

Produsent

De tre første tegnene i 1994 Ford Mustang kjøretøy identifikasjonsnummer er "1FA", som betyr at bilen er produsert av Ford Motor Company. Det neste tegn skal være bokstaven "L", som betegner bilen har sikkerhetsbelter og supplerende luft poser. Den femte tegn bør være en "P", indikerer dette en personbil.

Motor

Den sjette tegnet i VIN indikerer hvilken motor som opprinnelig ble installert i bilen. Tallet "4" indikerer at bilen opprinnelig kom med en 3,8-liters V-6 motor med 145 hestekrefter. En "T" i sjette posisjon betyr at bilen kom med en 5,0 liters V-8 motor med 215 hestekrefter. Til slutt, en "D" indikerer en 240-hestekrefter 5,0-liters V-8 motor. En bil som ikke har den originale motoren er mindre verdt for samlere enn en som gjør.

Body stil

1994 Mustangs kom i coupe eller cabriolet kroppen stiler i tre forskjellige utstyrsnivåer. Den syvende og åttende tegn i VIN indikerer opprinnelige kroppen stil og trim nivå. A "40" i disse stillingene indikerer en base nivå kupé. A "41" indikerer at bilen er en LX kupé, mens en "42" indikerer en GT coupe. A "44" indikerer en LX kabriolet, mens en "45" betegner en GT cabriolet.

År og plante

Den 10. tegnet i VIN skal være en "R", som er Ford-fabrikken indikator for 1994 årsmodell. Det neste sifferet er koden for produksjonsanlegg som monteres i bilen. Bokstaven "F" vil stå for Dearborn, Michigan anlegget. Bokstaven "R" i denne posisjonen skulle tilsi San Jose, California anlegget, mens bokstaven "G" ville betegne Chicago, Illinois anlegget. De resterende tegn i VIN er den sammenhengende enhet - eller serie - nummeret på bilen.