1994 Dodge Laramie Specs

1994 Dodge Laramie Specs


1994 Dodge Laramie 1500 var en full størrelse pickup som kom i både to- og firehjulsdrevne versjoner. Lastebilen ble markedsført som en tung dumperen. Fronten av 1994 Laramie ble redesignet, gir det en nesten semi-traktor trailer utseende. Ifølge Motor Trend Magazine, dette var en gamble på Dodge del - en gamble som betalte seg i det lange løp.

motor~~POS=TRUNC

1994 Laramie tilbudt en 5,9-liter, 230 hestekrefter Magnum V-8 motor i SLT-modellen. Denne motoren var tilgjengelig i både to- og firehjulsdrevne versjoner. De som ønsket en kraftigere motor, kan velge en 8,0-liters V-10 motor.

SLT Add-on pakken Spesifikasjoner

Dodge tilbudt en SLT-pakke med 1994 Laramie lastebiler. Denne pakken koster en ekstra $ 3595 og ble kalt SLT Advantage pakke. Det inkludert klimaanlegg, elektriske vinduer og dørlåser, cruise control, en tilt ratt, krom hjul og støtfangere, og en fire-høyttaler AM / FM / kassett stereo, som rapportert i Motor Trend Magazine.

Tow Spesifikasjoner

1994 Dodge Laramie hadde en funksjon kalt "Heavy-Duty Service Group." Dette inkluderte funksjoner som en 750-amp batteri, en ekstra overføring oljekjøler, en klasse IV stikk, og en syv-pinners ledningsnettet. En strøm førersetet, stereo oppgradering, store sidespeil, limited-slip differential, og fire hjul ABS-bremser, som rapportert i Motor Trend Magazine.