1993 F-150 4X4 Overføring Removal

F-150 er lett lastebil i Ford F-serie linje av pickups. 1993 F-150 var en del av den første generasjonen å ha en elektronisk skiftet girkasse, sammen med en rekke andre førstegangs lastebil alternativer.

Automatiske girkasser er veldig tunge deler og stor forsiktighet bør tas når du fjerner dem fra lastebilen. I det minste en assistent må være på hånden under prosedyren. F-150 girkasse er beheftet med en ekstra "overdrive" utstyr som er utviklet for å hjelpe drivstofføkonomi, men også gjør det tyngre.

Bruksanvisning

1 Parker F-150 på et flatt og jevnt underlag og sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret og koble den negative batterikabelen.

2 Løft fronten av F-150 med en jack. Plasser bukker under fronten av rammen på begge sider.

3 Fjern de to festeboltene på overføring tverrbjelke med en pipenøkkel. Fjern de fire boltene som holder eksosrøret til fordeleren. Koble den elektriske forbindelser knyttet til overføring.

4 Fjern de fire boltene som holder drivakselen på plass med en 12-punkts skiftenøkkel. Ta ut drivakselen fra transmisjons

5 Ta av transmisjonsdekselet bolter med en pipenøkkel. Fjern boltene som fester overføringen starter. Fjern starteren fra transmisjons.

6 Fjern låsemuttere fra momentomformeren. Skyv momentomformer i girkassen før det klarner svinghjulet.

7 Løft kontakten til den støtter overføring. Fjern de seks boltene som monteres sendingen til motorblokken. Bevege overførings noen få inches mot baksiden av kjøretøyet nøye. Senk overføring og skyv den ut fra under bilen.

Hint

  • Når overføringen er på jack, er det en god idé å ha noen balansere det mens at jack blir flyttet. Elektroniske automatiske girkasser er dyre og kan bli skadet ved et fall av jack.