1992 Ford F-250 Lyktemonterings Flytting Instruksjoner

1992 Ford F-250 Lyktemonterings Flytting Instruksjoner


1992 Ford F-250 er en full størrelse pickup lastebil med en stor åtte-sylindret motor installert. Fjerne frontlys forsamlingen på 1992 Ford F-250 er tidkrevende og litt vanskelig. Skruene som fester frontlys forsamlingen til rammen er plassert inne i motorrommet og bak grillen. Du trenger ikke spesialverktøy for å fjerne frontlys forsamlingen, bare grunnleggende husholdning verktøy og et godt opplyst område.

Bruksanvisning

1 Fjern de fem skruene som fester grillen til rammen av F-250 ved hjelp av en skrutrekker. Fire skruer er plassert langs den øvre kanten av grillen og en på nedre kant. Alle skruene er tilgjengelige gjennom motorrommet. Trekk grillen utenfor rammen.

2 Fjern mutrene som fester batterikablene til batteriet ved hjelp av tang og trekke kablene ut batteriet. Fjern skruene som fester batteriet til motorrommet med skrutrekkeren og trekk batteriet ut av motorrommet.

3 Trekk ledningene fra blink og frontlys. Fjern de fire skruene som fester frontlys til rammen med skrutrekkeren. Skruene er på toppen, bunnen og sidene av frontlys. Trekk frontlys fra rammen.

4 Fjern de åtte skruene på hver side som fester frontlys rammen til rammen av F-250 ved hjelp av skrutrekkeren. Fire skruer er på utsiden av lastebilen hvor grillen pleide å være, og fire er inne i motorrommet. Trekk frontlys forsamlingen av rammen fra utsiden av motorrommet.