1990 Honda Accord EXR startproblemer

1990 Honda Accord EXR startproblemer


1990 Honda Accord EXR har 12 minnes på bilen, men ingen av disse minnes avtaler med startproblemer rapportert av RepairPal.com og CarComplaints.com. Teknisk service bulletiner (TSBs) er publisert av produsenten om motorproblemer blir opplevd av noen eiere av Accord. Den EXR betegner modellen stilen på Honda Accord, men alle Accord stiler har samme tenningskomponenter som påvirker startproblemer oppleves av noen eiere.

distributør Problemer

RepairPal.com rapporterer at 1990 Honda Accord EXR kan utvikle en oljelekkasje som påvirker distributør av bilen. Distributøren er tenningen komponent som ruter spenningen i tennpluggene for at tennpluggene for å skyte eller antennes i riktig rekkefølge. Når oljen lekker ut distributøren, påvirker det kablingen av distributøren, hindrer riktig mengde spenning som skal sendes til tennpluggene eller til kortslutning distributøren. Dette hindrer at Accord fra start fordi spenningen fra batteriet ikke kan komme inn i motoren. Oljelekkasjen skyldes en lekkasje utvikler seg i hodet pakning. Distributøren må erstattes, og toppakning må repareres for å rette opp dette utgangspunktet problem.

dynamo Failure

1990 Honda Accord EXR har en TSB utgitt av produsenten om flere dynamo bærende feil. Dynamoen er motoren komponenten som lader batteriet. Når lageret i dynamoen svikter, kan dynamoen brenne ut, hindrer batteriet fra opplading. Batteriet vil miste spenning og ikke gi nok energi til å starte Honda. Den eneste korreksjon for dette begynner problemet er å ha dynamoen skiftes ut og batteriet lades før Accord vil starte igjen. Ingen spesiell grunn er gitt av teknikere på RepairPal.com for dynamo lagersvikt.

EFI Relay Failure

Rapporter fra CarComplaints.com tilstand at 1990 Honda Accord EXR kan ikke starte på grunn av en sviktende elektronisk bensininnsprøytning (EFI) stafett. Når EFI relé mislykkes, kan drivstoff ikke gå inn i bensininnsprøytning av Accord, og bilen vil ikke starte på grunn av mangel på bensin. En EFI er en elektronisk enhet som styrer mengden drivstoff som går inn i injektorer fra bensinpumpen. EFI må byttes for at dette begynner problemet å bli korrigert og at bensinpumpen å fungere korrekt.