1988 Honda Civic Camber Kit Installasjon

Når du bygger en 1988 Honda Civic som en tilpasset bil, ett problem som du har er negativ camber på suspensjon. Dette er når toppen av hjulene helle i mot midten av bilen, forårsaker ujevn dekkslitasje. Dette er spesielt ille i bakhjulsopphenget, noe som kan føre til at bilen å brenne gjennom dekk på en jevnlig basis. For å løse problemet, må du installere en camber kit, som vil tillate deg å justere camber.

Bruksanvisning

1 Sett bremseklosser rundt forhjulene på Civic. Løft den bakre av bilen med jekken og sette bukker under chassiset. Ta av bakhjulene med dekk jern og flytte dem ut av området.

2 Sitt foran bakhjulsopphenget. Finn toppstang som forbinder den bakre arm på suspensjonen til den vertikale side av fenderen brønnen. Fjern denne kobling ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel.

3 Legg ut camber kits på bakken. Juster dem begge til omtrent samme lengde ved hjelp av en fastnøkkel. Installer camber kit i stedet for toppstaget på bakhjulsopphenget med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter og en fastnøkkel.

4 Installer bakhjulene med dekk jern. Plukk Civic av bukker med jekken. Fjern jack står og senk Civic ned på bakken med jack.