1985 Olds Cutlass Supreme Dynamo Removal

1985 Olds Cutlass Supreme Dynamo Removal


Du må kanskje fjerne dynamoen på 1985 Oldsmobile Cutlass Supreme for en rekke årsaker, for eksempel for å få ytterligere tilgang til motoren eller å teste eller erstatte den hvis den har sluttet å virke. Montert høyt på førersiden av motoren, bruker dynamo to bolter for å holde den på plass. Den ene er en justeringsbolt, mens den andre er en dreie eller festebolt. Drivremmen trenger å bli fjernet fra dynamoen, men ikke fra de andre trinser i motorrommet, for å fjerne generatoren.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og finn den negative batterikabelen der den kobles til batteriet. Fjern bolten fra kabelenden med en skiftenøkkel, og deretter koble fra batteriet kabelklemmen fra batteriet innlegget. Isoler kabelenden fra batteripolene for å unngå en kort eller andre problemer mens du arbeider på det elektriske tilkoblinger fra dynamo.

2 Finn justeringsskruen på toppen av dynamoen. Løsne bolten med en socket og skralle, men ikke fjern det ennå. Finn den nedre festebolt der dynamo kameratene til braketten på motorblokken og løsne den med en socket og skralle.

3 Skyv toppen av dynamoen i mot motorblokken til beltet slakkes, og deretter fjerne beltet fra trinse, la det ligge på de andre trinser for nå. Det er ikke nødvendig å fullstendig fjerne beltet for å få dynamoen av motoren.

4 Finn de elektriske tilkoblinger på baksiden av dynamoen. Den første kontakten er en plug-in-kontakt som mates til dynamoen på toppen bakkant av saken. Trykk ned låsetappen på kontakten, og trekk kontakten ut av dynamoen saken. Den andre kontakten er en tapp-og-mutter-terminalen på baksiden av dynamoen. Fjern mutteren med en socket og skralle eller skiftenøkkel og fjerne ledningen fra dynamoen.

5 Fjern de øvre og nedre monteringsbolter fra dynamo med en socket og skralle, løft dynamoen fra braketten og ut av motorrommet. Sett generatoren til side på et trygt sted hvis du skal installere den på nytt senere.