1969 Corvette Brake Booster Installasjon

1969 Chevrolet Corvette har fire hjul makt skivebremser. Servo er levert av et vakuum booster som er installert mellom master sylinder og bremsepedalen. Når din makt booster går dårlig, vil du oppleve en ekstremt vanskelig bremsepedalen. Du må trykke ned veldig hardt på pedalen for å få Corvette å stoppe. Heldigvis er booster ganske lett å erstatte, selv om du er hjemme mekaniker.

Bruksanvisning

1 Parker Corvette på et fast, asfaltert flate og sett på parkeringsbremsen.

2 Flytt til motorrommet og trekke sugeslangen ut av vakuum booster. Bruk en skralle og socket å fjerne de to nits som holder hovedsylinder på vakuum booster. Trekk forsiktig master sylinder fra piggene på booster.

3 Flytt til førersiden av passasjeren compartrment. Bruk nebbtang for å fjerne splinten fra pinnen som forbinder bremsepedalen til vakuum booster pushrod. Fjern pinnen.

4 Bruk en skralle og socket å fjerne de to mutterne som holder booster til brannmuren. Flytt til motorrommet og fjern booster.

5 Monter den nye booster på brannmuren. Flytt til kupeen og installer og stram de to mutrene. Fest bremsepedalen til booster skyvestangen og sett bolten og låsesplint. Flytt til motorrommet og montere master sylinder på booster. Sett inn og stram til mutterne. Skyv vakuumslangen på booster.