1968 Mustang Bullitt Specs

1968 Mustang Bullitt Specs


En rekke biler har blitt legender med hjelp av Hollywood, inkludert 1968 Mustang fastback. The Bullitt var ikke en versjon av Mustang, heller ikke var det en alternativ idrett oppgradering tilbys av Ford i 1968. Bullitt er noen ganger et kallenavn som brukes av kult entusiaster for en fastback Mustang, på grunn av den 390 GT som hadde blitt valgt ut til å dukke opp med skuespiller og racerbil mester Steve McQueen i 1968 filmen "Bullitt".

Twin Sisters

To identiske 1968 Highland Grønn Fastback Mustangs med en 390 kubikk tomme V-8 motor og GT Utstyrspakken hadde blitt kjøpt for filming etter forfatter Brad Bowling. Han påpeker videre at en hadde blitt spesielt tilpasset for misbruk av stunt kjøring scener og ble "kastet" under produksjon. Den andre, som brukes til farts scenene hadde blitt solgt etter filming.

identifisere Numbers

En kopi av et brev fra Warner Brothers film studio, datert 16 april 1970 bekrefter detaljer om den ikoniske Mustang som hadde blitt solgt. Ifølge brevet signert av George Phillips, Warner Brothers Head of Transportation, Vehicle Identification Number (VIN) var 8RO2S12559. Tyde VIN avslører at det er en 1968 modell produsert ved Fords fabrikk i San Jose, California. Det er en to-dørs fastback kroppen med en åtte-sylinder, 390 kubikk-tommers motor.

Kraftverk

Den 390-motoren alternativet omtalt 325 hestekrefter og en fire-barrel forgasseren. Mustang Monthly legger til at denne bilen hadde en fire-trinns manuell girkasse. Detaljene om Bullit sin spesifikasjoner er fabrikk alternativer med ingen bevis for ettermarkedet endringer for å oppgradere strømmen. Bilen i seg selv var akkurat som alle andre fastback 390 GT utenfor fabrikken linje. Det er bare denne bilens plass i filmhistorien som gjør det skiller seg ut fra de andre 42,325 Fastback Mustangs produsert samme år.

Fastback GT

1968 Mustang er en liten bodied bil med en 108-tommers akselavstand og en samlet lengde på 183,6 inches og 70,9 inches bred. Fastback delte de samme chassis specs med sin to-dørs hardtop og konvertible toppen søstre. GT pakke inkludert sport trim og makt skivebremser foran. Teknisk Mustang er ansett som en ponni bil på grunn av sin dimensjonal størrelse. Tilsetning av 390 V-8 lanserte Bullitt inn i muskelen bilen liga, for å bedre krangle med "the bad guy er" 1968 Dodge Charger i filmen.

2001 Reload

Ford introduserte den valg Bullitt utgave for 2001 GT pakken. Denne modellen hadde 4,6-liter, 281 kubikk tomme enkelt overhead cam V-8, og chassis tilpasninger, for mer kraft og mer sporty kjøreegenskaper. The Bullitt alternativet ble innført som en markedsføring ordningen for å gjenerobre en spennende segment av Mustang historie i muskel bil era og amerikansk popkultur. I en samtale med Simba Julias av Varsity Ford i College Station, Texas, bekreftet han at 2009 var det siste året bulitt pakken ble tilbudt for Mustang GT. Julias nærmere omtalt hvordan makten til 2010 modeller og fremtidige Mustang opsjonspakker fortsette å leve opp til Bullitt raske og tøffe image som spilles ut på den store skjermen mer enn førti år siden.